Temperaturat deri në -19 gradë, pezullohet mësimi në disa shkolla në Korçë

595
Sigal

Tempertaturat e ulta dhe ngricat deri në -19 gradë në Koçë kanë sjellë pezullimin e mësimit në disa shkolla.

Raportohet se është pezulluar mësimi në dy shkolla, në fshatin Orman dher Sheqeras.

Njihen si pikat më të ftohta në gjithë Shqipërinë. Ndërkohë në gjithë shkollat e tjera ka reduktim të orëve të mësimit.