‘Zemër’ fiton super-çmim, Dhurata Dora s’ka fjalë…

303
Sigal

Kënga “Zemër” e Dhurata Dorës në bashkëpunim me Soolking i tejkaloi pritshmëritë. Ky single muzikor është certifikuar ndërkombëtarisht si hit ‘Gold’ nga YouTube pasi i ka tejkaluar 200 milionë shikues dhe dëgjues.

Ashtu si Dhurata Dora edhe këngëtari Soolking njoftuan me krenari në mediat sociale këtë arritje të tyren në një bashkëpunim shumë të suksesshëm.

Për Dhuratën ky është suksesi më i madh i karrierës që e katapultoi atë në arenën ndërkombëtare, pas një bashkëpunimi të frytshëm me BigBang dhe Soolking