Shoqja i nxjerr ‘të palarat’ Adrola Dushit

638
Sigal

Dy modelet e famshme shqiptare, njëkohësisht dhe mikesha të ngushta prej disa vitesh, Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu nuk lanë gjë pa thënë për njëra-tjetrën në “E Diell” edhe pse në kuadrin e humorit.

Shaka, shaka, por Kristina na i tha ca “defekte” të Adrolës!

Adrola i bën të gjitha paratë rrush e kumbulla, duke blerë rroba. Edhe pse Kristina është munduar t`a mbajë kuletën herën e fundit, që të mos joshet nga dyqanet, Adrola sërish e ka gjetur një zgjidhje. I ka marrë lekët borxh dhe ka bërë shopping.

Edhe pse Adrola Dushi ruan linjat perfekte për hir të profesionit të modelingut, ajo nuk tregon fare kujdes për ushqimin. Ha çfarë t’i dalë përpara!

Hamburgerat, patatinat, çokollatat dhe çdo ushqim tjetër që konsiderohet i pashëndetshëm, Adrolës i shijon kaq shumë sa ska të shkojë!