Po vjen sezona e bikineve, Alessandra pozon në mënyrën e Sri Yantra

96

Alessandra Ambrosio ka thënë se vija e saj e re e bikineve është inspiruar nga gjeometria e “Sri Yantras”, simbol që paraqet “iluminizmin”

Alessandra Ambrosio ka premtuar se bikinet e saj të reja të gjitha kanë të bëjnë me “iluminizmin”.

Të dielën që lamë pas bomba nga Brazili ka bërë një deklaratë në Instagram që ka bërë katër imazhe të reja me lloje të reja të dizajnëve.

Javën e kaluar, mbretëresha 38 vjeçare ka pozuar për herë të parë nga linja e saj GAL Floripa, e cila ka pasur sukses të madh duke falënderuar promovimin e saj interesant në rrjetet sociale.

#YANTRAstyle është këtu, gjeometri e bekuar, iluminizmin”, ka thënë ndër të tjera Ambrosio.

Ndryshe Sri YANTRA është një simbol i filozofisë hindu të Shaktizmit. Sri Yantra është simbol i përkushtimit. Sri YANTRA është po ashtu simbol i bashkimit të hyjnisë mashkullore dhe femrore.