Sigal

Tuba Buyukustun vitin që shkoi, ishte pjesë e jurisë së Festivalit Ndërkombëtar të filmit në Azi, ndërsa këtë vit ajo është ftuar për të marrë pjesë në një produksion.

Bëhet fjalë për interpretimin në një film japonez, xhirimet e të cilit do të zhvillohen në Tokio. Aktualisht, Tuba është duke parë skenarin dhe më pas do të jetë gati për filmin që me siguri do rezultojë një sukses.