Meghan Markle ndalohet rreptësisht të hajë këto ushqime

401

Edhe pse Meghan Markle është pjesë e familjes mbretërore, ajo nuk mund të hajë disa gjëra që mund ti pëlqente më parë.

Marie Claire ka zbuluar se ekzistojnë disa rregulla të rrepta në ushqim që nuk e lejojnë ish-aktoren ti konsumojë kur ka takime zyrtare.

Ajo nuk mund të hajë hudhër apo qepë sepse i japin gojës një aromë të pakëndshme.

Gjithashtu nuk mund të konsumojnë ushqime deti pasi mund të rastisin të helmuara dhe kështu humbasin takime shumë të rëndësishme.