Kështu dukej Kim Kardashian më 1996

440
Sigal

Ylli televiziv dhe një nga femrat më atraktive në botë, e cila ndiqet nga qindra miliona fasna gjithandej nëpër botë.

Ajo e ka dëshmuar se edhe para më shumë se 20 vitesh, gëzonte një pamje prej një ylli.

Kim Kardashian ka publikuar në llogarinë e saj në Instagram një fotografi të vitit 1996, me një shoqe të saj të cilës ja uron ditëlindjen.

Edhe aty shihet se ka gëzuar një dukje mjaft të freskët, duke bërë me dije se nuk janë intervenimet estetike ato që e kanë zbukuruar Kim-in.