Disa dite më parë mediat turke dhanë lajmin e bukur për shumë fansa të çiftit të njohur turk Asli Enver dhe Murat Boz duke treguarse ato janë rikthyer sërish bashkë.

Ka qënë këngëtari që ka bërë hapin i parë që ato të rikthehen.

Sërish sipas mediave turke është mësuar së aktorja Esli Enver është rikthyer me kusht.

Ajo i ka kërkuar këngëtarit që dashurinë e tyre duhete ta finalizojnë me martesë dhe gjithashtu ajo i ka kërkuar që dasma të organizohet në ditën e të dashuruarëve 14 shkurti.