Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen nxjerrin në shitje makinat e tyre, arsyeja do t’ju lërë pa fjalë

884
Sigal

Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen kanë nxjerrë në shitje makinat e tyre. Fillimisht, menduam se kjo vjen për shkak të gjendjes së tyre të rënduar financiare , të paktën kështu shkruhet në shtypin turk, por në fakt arsyeja është krejt tjetër.

Sipas gecce.com, çifti i njohur i aktorëve ka kaq shumë makina sa nuk kanë vend ku t’i parkojnë. Në fakt, plot 6 makina numërohen në emër të Burak, të cilat duken se janë kthyer në një shqetësim edhe për fqinjët. Ndaj, aktorët e “Trumcaku” kanë vendosur të gjëjnë një pronar të ri për dy makinat e tyre.