As topuz, as bisht, por diçka midis: Ç’mendim keni për modelin e ri të flokëve që solli Kim?

114
Sigal

Flokët në daljen e fundit të Kim Kardashian kanë diçka sa të thjeshtë, aq edhe të veçantë. Në thelb, është një topuz i lënë përgjysmë, ose një bashkim i një bishti me një topuz.

Chris Appleton thotë se topuzi duhet të jetë në nivelin e syrit për të krijuar pamjen që duhet. Pa makeup do të dukeni sikur nuk jeni përpjekur fare dhe dukeni gjithsesi mirë. Ndërsa me një makeup të rënduar, modeli duket më avantgard dhe interesant. Në të dyja rastet, s’është një zgjedhje e keqe.

As topuz, as bisht, por diçka midis: Ç’mendim keni për

PHOTO CREDITS: GETTY IMAGES

Megjithatë, disa e kanë cilësuar si një “model të papërfunduar” ose të lënë pas dore.

As topuz, as bisht, por diçka midis: Ç’mendim keni për