Ami na prezanton me kapitenin e jetës së saj, dhe nuk është Ermali

59

Amarda Toska ka ndarë pasditen e sotme një foto mjaft të ëmbël të djalit të saj Joel të veshur si kapiten. Vogëlushi shfaqet mjaft i buzëqeshur teksa shijon pushimet me prindërit e tij. “Kapiteni i jetës sime”, shkruan Ami krah fotos. Ami dhe Ermali kanë dy fëmijë nga martesa e tyre, ndërsa janë një çift mjaft i njohur nga publiku shqiptar.