Aktorja shqiptare shfaqet seksi në Instagram

630

Postimet e saj në rrjetet sociale zgjojnë shumë vëmendjen e publikut.

Kjo se, aktorja shqiptare, Megi Pojani, del thuajse çdoherë në forma shumë provokuese.

Një gjë të tillë e ka bërë përsëri.

Ajo shihet vetëm në të brendshme dhe e tillë dukej shumë seksi.