Vitamina C lehtëson simptomat e astmës, pengon sterilitetin dhe shëron diabetin

243

Ja 29 sëmundjet që kuron. Ushqimet, ku mund ta gjeni dhe kush janë personat që duhet ta përdorin më shumë

Vitamina C u bën mirë të gjithëve, por mbi të gjitha është e nevojshme për ata, që pinë cigare, apo dhe ata që vuajnë nga anemia, grave që janë shtatzënë po edhe për ata që janë në moshën e tretë. Është e nevojshme që të jetë e pranishme në ushqimet tona gjatë gjithë vitit, por ka një efekt të madh në ndryshimin e stinëve dhe është një mbrojtje e mirë për sistemin imunitar kundër sëmundjeve të stinës.

Ku gjendet Vitamina C

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf