Si trajtohet zmadhimi i prostatës

413
Sigal

Shumica e meshkujve me hiperplazia beninje nuk zhvillojnë tumor të prostatës, por kjo mund të çojë në probleme të tjera

Prostata është pjesë e organeve seksuale mashkullore. Ajo është një gjëndër me madhësinë e arrës dhe rrethon gypin e quajtur uretra, dhe është e vendosur menjëherë nën fshikën e urinës. Uretra bën dy punë: Ajo përcjell urinën nga fshikëza kur ju urinoni dhe ajo përcjell farën gjatë zbrazjes seksuale ose ejakulimit. Fara është kombinim i spermës dhe një lëngu, të cilin e lëshon prostata.

Trajtimi 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf