Si t’i përdorni medikamentet, nga çfarë të ruheni

410
Sigal

22 pyetje dhe 22 përgjigje për diabetin, gjithçka mbi sëmundjen e sheqerit

 Keni vite që vuani nga diabeti dhe çdo ditë ju lindin pyetje të reja rreth sëmundjes suaj? Çdo ditë përballeni me dilemat rreth ushqimeve që duhet të hani? Çfarë ndikon në ngritjen e nivelit të sheqerit?Si ta kontrolloni diabetin? Specialistët e shëndetësisë kanë dhënë përgjigje për 22 pyetjet e përditshme të pacientëve të sheqerit.

 Si ndikojnë emocionet në ekuilibrin e diabetit?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf