Sëmundjet që përkeqësohen nga dielli

466
Sigal

Përpara se të niseni për pushime duhet domosdoshmërish të bëni një vizitë te dermatologu

Në kohën kur jeni me pushime, e dini tashmë që përdorimi i kremit mbrojtës dhe të përshtatshëm për lëkurën tuaj është gjithmonë i nevojshëm nëse nuk dëshironi që dielli të mos kthehet armiku juaj. Janë të shumta patologjitë (të lëkurës ose jo) të cilat përkeqësohen nga ekspozimi në diell. Kështu që gjithmonë është e rekomandueshme një vizitë te dermatologu përpara se të niseni për në plazh, apo për pushime.

Dermatiti (pezmatimi i lëkurës)

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf