Ndiqni këtë sekret të thjeshtë diete

560
Humbja në peshë është një qëllim në vetvete për mjaft persona në gjithë botën, dhe duket si një sfidë e përhershme.
Megjithatë një këshillë diete për humbjen në peshë që është mjaft i thjeshtë të shtohet në planin tuaj ka për tu ardhur në ndihmë.
Humbja në peshë mund të arrihet thjesht duke pirë ujë një orë e gjysëm para ushqimit. Eksperimenti i kryer për studimin tregoi se gjysma e personavee humbën peshën në tre muaj. Studimi është bërë nga Departamenti i Ushqyerjes Njerëzore, në Virginia Tech University.
Madje studimi thotë se duke i shtuar specin djegës dietës suaj gjithashtu ju ndihmon të humbni peshë.
Sigal