Livando, lulja plot benefite për të luftuar depresionin

650
Sigal

Lulja e livandos është e njohur jo vetëm për bukurinë që ka, por gjithashtu për aromën që përdoret shpesh në mjekësi dhe në kozmetikë.

Kjo lule ndihmon të reduktimin e çdo lloj simptome për depresionin ose ankthin duke vepruar si një qetësues në sistemin nervor qendror.

Në shumicën e rasteve livando mund të konsumohet si çaj, por gjithashtu mund të aplikohet mbi lëkurë në formën e vajit.

Livando ndihmon në përmirësimin e gjendjes tuaj emocionale dhe si dhe të nxirrni jashtë toksinat e dëmshme.