Kura për aneminë, sistemin kardiovaskular, sistemin tretës, hipertensionin dhe prostatën

474
Sigal

KËSHILLA SHËNDETËSORE/ Frutat arrore, sëmundjet që shërojnë dhe personat që duhet t’i shmangin

Frutat arrore kërkojnë pak ose aspak përgatitje dhe nëse ruhen si duhen, mund të kenë afatin e skadimit madje edhe një vit. Janë të pasura me yndyra të pangopura, vitamina dhe minerale. Frutat arrore mund të ndihmojnë për ta mbajtur shëndetin të mirë. Ju sjellim frutat më popullore arrore dhe çdo gjë që duheni të dini për ta, përparësitë dhe të metat e tyre, të cilat nuk ju ka thënë kush.

Bajamet

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf