Kujdesi dhe parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare tek të moshuarit

274

Spitali përcakton diagnozën, mjekimin, bazë i sëmuri me zemër duhet t’i vazhdojë gjatë gjithë jetës

Të moshuarit sot janë një gjeneratë e madhe sepse është rritur shumë mosha mesatare, prandaj kujdesi ndaj tyre duhet të jetë i gjithanshëm. Por, se cili duhet të jetë trajtimi dhe kujdesi i të moshuarve për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare e shpjegon në një intervistë

Ulja e temperaturave dhe rritja e numrit të pacientëve me sëmundje kardiovaskulare 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf