Ju fryhen këmbët nga lodhja? Ja zgjidhja…

535
Sigal

Shumë gra janë të gatshme të shpenzojnë shumë kohë dhe para për kujdesin për fytyrën dhe flokët.

Sidoqoftë, përpjekja e gjatë që këmbët tona durojnë kërkon kujdes të kujdesshëm të tyre, jo vetëm për t’i bërë ato më të bukura, por për t’i mbajtur plotësisht të shëndetshme.

Këmbët e fryra dhe të lodhura nga qëndrimi i gjatë, ecja, nxehtësia, do të kthehen në gjendjen e tyre të mëparshme me banjë të ngrohtë për një çerek deri në gjysmë ore.

Vetëm pasi t’i keni mbajtur këmbët në ujin e ngrohtë, në të cilin keni shtuar pak kripë, mund të përdorni masazhin.