Ja disa këshilla për të kaluar gripin

609
Konsumoni sa më shumë vitamin C.
– Rrisni dozat e zinkut, pasi ky mineral e lufton shumë mirë virusin e gripit. Në të njëjtën kohë evitoni konsumin e yndyrnave dhe sheqerit.
-Konsumoni ujin, pasi kështu e ndihmoni sistemin imunitar që të luftojë në mënyrë efikase gripin.
-Konsumoni sa më shumë çaj, të zi ose jeshil, me mjaltë.
-Lani duart mirë me ujë e sapun mbas çdo kollitje apo teshtime.
-Ushqehuni shëndetshëm.
-Pastroni dhe dezinfektoni mjedisin ku banoni.
– Gjumi. Nëse flemë 7-9 orë në ditë arrijmë ta përballojmë shumë më mirë gripin.
-Bëni ushtrime gjimnastikore. Tonifikimi i muskujve na ndihmon të luftojmë gripin.
– Konsumoni hudhra. Hudhra ka rezultuar mjaft efikase në luftën kundër virozave të stinës./ Dr. Agon F. Bislimi Ja disa këshilla për të kaluar gripin 
Sigal