Ja cilat janë tri ushqime që ndihmojnë në djegien e shpejtë të dhjamit

359
Sigal

Eleminojeni dhjamin shpejt dhe përgjithmonë me këto ushqime që forcojnë djegien e yndyrës në bark!

Vera po afrohet dhe ne duam edhe më shumë se herë të tjera të jemi në formë.

Më poshtë gjeni tre ushqimet që do iu ndihmojnë të arrini peshën që dëshironi:

Çaji i gjelbër

Kjo pije është aq e fuqishme saqë është treguar se rrit metabolizmin dhe shpejton humbjen e peshës me 21 përqind. Çaji përmban qetësues që bllokon çlirimin e kortizolit të hormonit të stresit, i cili shkakton ruajtjen e yndyrave viscerale.

Manaferrat

Manaferrat, janë të mbushura me përbërës që çaktivizojnë lajmëtarët kimikë që lejojnë qelizat me yndyrë në bark që të thithin yndyrën e re. Rezultati: Subjektet e studimit që konsumuan këto ushqime humbën rregullisht 30 përqind më shumë yndyrë në bark sesa ata që nuk e bënë.

Qepë

Një përbërës në qepë, është treguar se rrit djegien e dhjamit në bark me 636 përqind dhe djegien e trefishtë të yndyrës duke nxitur prodhimin e një enzime që përcakton nëse energjia do të ruhet si yndyrë ose digjet.