Dr. Hekuran Braho: Devijimet nazale, vështirësitë e frymëmarrjes dhe bajamet

2288

INTERVISTA/ Flet DR. i Shkencave Hekuran Braho, mjek ORL në Spitalin Ushtarak

Devijimet nazale ose shtrembërimet e perdes së hundës janë probleme që hasen tek shumë persona. Këto janë probleme në dukje të vogla, por që kanë pasoja të mëdha, pasi çojnë në çrregullimin e funksionit normal të organizmit të njeriut. Një çështje që vlen të diskutohet është fakti që shumë persona i ngatërrojnë devijimet nazale me patologjitë e bajameve. Lidhur me faktin se si mund ta dallojmë këtë gjë dhe se si mund të çojmë në përmirësimin e gjendjes, do të flasë për gazetën “Telegraf” mjeku

 Çfarë janë devijimet nazale dhe cilat janë shkaqet e formimit të tyre?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf