ASTMA – Këshilla mjekësore: Ja si të luftoni astmën

518
Sigal

1-Këshillohet të pihen sa më
shumë çajra më përzierje bimore, të nxehtë, pasi ato ndihmojnë në largimin e
kollës.
2-Duhët të shmanget pirja e cigares për sa kohë që të sëmurët kanë kollë, pirja
e përkëqëson më tëpër shëndëtin.
3-Këshillohet uji më mjaltë dhe limon, ndihmon në zbutjen e fytit.
4-Këshillohet mbajtja pranë e 1 gotë uji, lehtëson kollën, nëse kollitesh gjatë
natës.
5-Këshillohët të mos përdoren ushqime, si vezë, qumësht që
shkaktojnë astmë.