Artriti reumatoid, mjekimet që qetësojnë dhimbjet e kyçeve

1247
Sigal

Kujdes! Sëmundja prek më shumë femrat e moshës 40 vjeç

Artriti reumatoid është një sëmundje inflamatore autoimune kronike, e cila prek artikulacionet, por edhe organet e tjera. Të dhënat e fundit të shkencës tregojnë se sot në botë vuajnë rreth 23.7 milionë njerëz. Për të mësuar më shumë rreth kësaj patologjie, për shenjat që shfaq, moshat që prek më shumë, faktorët që e shkaktojnë, ekzaminimet dhe mjekimet që duhen ndjekur i shpjegojmë në materialin e mëposhtëm.

Artriti reumatoid (rheumatoid artritis) dhe grupmoshat preken më shpesh

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf