Anila KALLESHI/ Kontrolloni potencialin tuaj të detoksifikimit

535
Sigal

Balanca ndërmjet konsumimit të antioksidantëve dhe ekspozimit ndaj oksidantëve mund të jetë diferenca ndërmjet jetës dhe vdekjes

*dietologe

 Bëni testin më poshtë për të zbuluar nëse keni nevojë që të përmirësoni potencialin tuaj të detoksifikimit:

– A vuani shpesh nga migrena ose dhimbja e kokës?

– A keni ndonjëherë sy që lotojnë ose të skuqur?

– A keni rrathë të zinj poshtë syve?

– A keni ndonjëherë infeksione të veshëve?

– A vuani shpesh nga mukusi i tepërt?

– A vuani nga aknet ose skuqjet e lëkurës?

– A djersini shumë?

– A keni ndonjëherë dhimbje muskujsh ose nyjesh?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf