Sigal

A duhet të jetë pica një ushqim i ndaluar?

Jo, nesë ndiqni disa këshilla si më poshtë mund ta shtojmë në listën e ushqimeve tona edhe pse mund të jemi në dietë:

1) E zgjidhni me brumë të hollë

2) Shtoni perime të mjaftueshme, si speca, kërpudha dhe domate të freskëta!

3) Shmagni shtimin e salciceve, proshutës dhe sallamit.

4) Mundohuni të qëndroni te konsumi I një pjese të vogël, siç shpesh e përmendim cdo gjë me metër.