6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni sëmurë

232
Sigal

Sistemi imunitar është vazhdimisht aktiv që do të thotë se ka nevojë për një dozë të shëndetshme të vitaminave dhe mineraleve në mënyrë që të jeni energjikë. Recetat e mëposhtme janë të mbushura me lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin e përditshëm ose për të luftuar viruset si ftohja ose gripi.

Lëngjet janë të pasura me kalium, vitamina A, vitaminë B-6, vitaminë B-9, vitaminë C, zink etj.

1. Portokalle, portokall i kuq dhe agrume të tjera

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

2. Mollë jeshile, karotë dhe portokall

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

3. Panxhar, karotë, xhenxhefil dhe mollë

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

4. Domate

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

5. Luleshtrydhe dhe kivi

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni

6. Luleshtrydhe dhe mango

6 lëngje frutash dhe perimesh që duhet t’i pini kur jeni