13 ushqimet që përmirësojnë jetën seksuale dhe zëvendësojnë viagrën

687
Sigal

MARRËDHËNIA/ Mjekët shpjegojnë se ato përmbajnë enzima rrisin qarkullimin dhe stimulojnë hormonet 

Për shekuj me radhë, meshkujt kanë tentuar të përmirësojnë performancën e tyre seksuale duke përdorur ilaçe të ndryshme. Ato përmbajnë enzima rrisin qarkullimin dhe stimulimin e hormoneve, duke premtuar për një marrëdhënie të mirë seksuale.

Borziloku

Aroma e borzilokut e përdorur nga femrat në formë kremrash, ka qenë prej kohësh e lidhur me tërheqjen seksuale të meshkujve. Pavarësisht së në kohët e sotme, përdorimi i tij nuk është shumë i përhapur, fakt mbetet që borziloku nxit epshin dhe tërheqjen seksuale, e përforcuar edhe nga aroma e tij natyrale.

Tërshëra

per me teper lexoni Gazeten Telegraf