Zgjedhjet e 25 prillit/ Kryemadhi: Çdo anëtar dhe votë është e rëndësishme për qëllimin, LSI e angazhuar aktivisht aty ku ka entuziazëm

290
Sigal

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi tregon se LSI tashmë në fushatë elektorale po angazhohet aktivisht në çdo organizatë ku anëtarët janë entuziastë për shpresë të re.

Kryemadhi theskon se për LSI çdo anëtar dhe votë është e rëndësishme për të përmbushur qëllimin më 25 prill dhe për ta bërë Shqipërinë një shtëpi për gjithë shqiptarët.

Statusi i plote…

LSI është duke u angazhuar aktivisht në çdo organizatë, ku anëtarët tanë ndjejnë entuziazmin e shpresës së re që po lind për vendin tonë.
Çdo anëtar dhe çdo votë është e rëndësishme për të përmbushur këtë qëllim dhe per ta bërë Shqipërinë një shtëpi për të gjithë shqiptarët.