Ylli Dylgjeri: Sorra dhe Sorros

83
Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Ylli Dylgjeri ka ironizuar dhënien e çertifikatave fallco.
Postimi i tij i plotë: 
Ne e dinim që Çertifikata fallco jepte vetëm zoti Bashkim Sorra te rruga e Kavajes, por dje mesuam se jepka edhe zoti XH. Sorros te rruga e Elbasanit!
Sigal