Xhixho: Mini grupimi që përfaqëson Bardhi, institucion në varësi të kryeministrit

218
Deputetja e LSI Erisa Xhixho reagoi sot pas akuzave te Gazmend Bardhit ndaj Presidentit ldhur me braktisjen e zgjedhjeve vendore te 2019-es dhe vazhdimin e ceshtjes ne Kushtetuese, ku ne ate kohe PD e LSI ishin ne te njejten kamp.
“Mini-grupimi i interesave klienteliste që përfaqëson z.Bardhi, po tregon çdo ditë e me shumë se ata janë asgjë më shumë, se sa një institucion në varësi të kryeministrit.
Në terma konkretë, qëndrimet e tyre kanë të njëjtën pavarësi sa qëndrimet e ndërmarrjeve të pastrim gjelbërimit në bashkitë që falë dyshes Basha-Bardhi ngelen 100% rilindase.”
Sigal