Xhelal Mziu: Uragani i fitores ka nisur për tu përmbyllur me rrëzimin e Shtetit_bandë me 25 prill

53
Xhelal Mziu, drejtuesi politik dhe kandidati për deputet i PD në Qarkun e Dibrës  në një status në Facebook shprehet se eshte entuziast per dhe pjesëmarrje masive e qytetarëve.25 prilli fundi i të marrëve, fundi i marrëzisë së Rilindjes së pozicionuar kundër Shqiptarëve.
Statusi i plote…
Takim me banorët e Laqgjes Nazmi Rushiti në Peshkopi.
Entuziazëm dhe pjesëmarrje masive e qytetarëve.
Uragani i fitores ka nisur për tu përmbyllur me rrëzimin e #Shtetit_bandë me 25 prill.
Kudo shihet zhgënjimi, braktisja, varfëria, e shtuar, në 8 vitet e Rilindjes.
25 prilli fundi i të marrëve, fundi i marrëzisë së Rilindjes së pozicionuar kundër Shqiptarëve.
🗣25 prilli REFERENDUM popullor!
Qeveria Basha ka hartuar dhe do të zbatojë një program ku në qendër të vëmendjes është familja, është mbështetja e bujqësisë, është rritja e pagave, rritja e ndihmës ekonomike, rritja e pensioneve.
Sigal