VIDEO/ Dhunë flagrante, Policia e Shtetit përplaset me studentët

566
Sigal

Polfcia e shteteit është përplasur gajte mengjesit të sotshëm  me studentët e Ekonomikut

U shënuan përplasje brenda dhe jashtë Fakultetit, teksa një grup studentësh tentuan të hyjnë brenda për të bllokuar hyrjen dhe vijuar ngujimin në Fakultet.