Vetting-u katastrofë/ Magjistratët i drejtohen Gjykatës së Strasburgut

110

Plot dy muaj më parë u bë me dije se një grup i magjistratëve shqiptarë do i drejtohej Gjykatës së Strasburgut për thelbin e reformës në drejtësi, procesin e vetting-ut.

Pas këtij shkrimi një pjesë e ideatorëve të kësaj nisme ligjore u vunë presion të madh nga qeveria dhe jo vetëm.

Megjithatë, tani ata kanë krijuar organizatën “Justice for Justice” dhe i janë drejtuar zyrtarisht Gjyaktës së Strasburgut.

27.al ka siguruar letrën dërguar Gjykatës së Strasburgut.