Vasili: Një mal me zero për kryeministrin. Ç’do të bëjë ai tani?

421
Ish Kryetari i LSI, Petrit Vasili, tashmë Kreu i Grupit Kuvendorë i kësaj force politike ka theskuar se Rama sot ka sërish notën 0 nga ndërkombëtarët. Duke ju referuar lajmeve që vijnë nga Franca, lidhur me numrin e azilkërkuesve nga vendi, ynë, Vasili thotë, se Rama mori një tjetër vlerësim zero, pas asaj nga Trieste dhe SHBA. 

“Një tjetër vlerësim zero për kryeministrin, nga Franca. Një tjetër zero pas asaj nga Trieste dhe nga SHBA.

Shqiptarët të parët për numrin e azilkërkuesve në Francë, më tepër nga Siria, Sudani, Afganistani, që janë në luftë. Populli shqiptar do të ikë e jo të bëjë aleancë me kryeministrin.

Një mal me zero për kryeministrin. Ç’do të bëjë ai tani? A do e shkrijë kryeministrinë si ALUIZNI-n në Berat?”, shkruan Vasili.


Sigal