Vasili: Ki turp nga Kosova or ti i sëmuri i Surrelit!!

369
Sigal

Nga Petrit Vasili:

Ki turp nga Kosova or ti i semuri i Surrelit!!

I semuri i Surrelit te kete turp nga Kosova dhe te mos fuse hundet kunder saj duke i percare per hesap te Beogradit

Per tre ore ne Kosove dolen rezultatet online dhe u mesua cdo gje dhe u pranua nga te tere forcat

Ndersa i semuri Surrelit ne zgjedhjet moniste vetem pas 27 ditesh mund te shpallte nje rezultat publik

Mos i jep më mend Kosoves se boll e ke ngaterruar ate per pazaret e tua te pista

Kerkoju falje dhe hiq taksen antikombetare te Kalimashit