Vasili: Ka të drejtë Leonard Solis, Rama është fatkeqësi kombëtare

197
Sigal

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili ka ripostuar në Facebook një intervistë të ish-ministrit Leonard Solis, ku ky i fundit përshkruan Edi Ramën si politikan dhe kryeministër me pak fjali.

“Ka shumë të drejtë Leon Solis, s’mund të hiqet e shtohet asgjë kur thotë që: Edi Rama është fatkeqësi kombëtare dhe kapaku i një pusetë, që qelb erë”,- shkruan Petrit Vasili.