Vasili: Edi Rama më zi edhe se diktatura në raport me Kushtetutën

259
Sigal

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili ka deklaruar se Edi Rama është më keq në sjellje se sa vetë diktatura në raportin e tij me Kushtetutën e Shjqipërisë.

Në një postim të bërë në rrjetet sociale, Vasili thekson se Rama është një turp i vërtetë si kryeministër.

Postimi i plotë i Vasilit:

Edi Rama me zi edhe se diktatura ne raport me Kushtetuten! (VIDEO).

Edhe diktatura ne kohen e Partise se Punes ishte me serioze lidhur me Kushtetuten e saj.

Ndryshe nga Edi Rama qe e dhunon dhe e ndryshon nga mengjesi ne darke Kushtetuten dhe kerkon te rrembeje Gjykaten Kushtetuese, perkundrazi Partise se Punes ju deshen tre vjet pune per ta ndryshuar Kushtetuten e saj ne vitin 1976.

Ja ç’thoshte kohe me pare Profesor. Ismet Elezi:

“Puna për përgatitjen e Kushtetutës filloi që në vitin ’73, patëm një mbledhje nën drejtimin e Adil Çarçanit në kryeministri dhe u caktua një komision. Ky komision që u krijua, në realitet ishte për një pjesë të kushtetutës, kryesisht për organizimin shtetëror. Të tilla grupe ishin krijuar edhe për sektorë të tjerë.

Në fillim ndryshimet e Kushtetutës u bënë heshtazi deri në ’75. Në 1975 në Kuvendin popullor parashtroi hartimin e një kushtetute të re që të paraqiste etapat e socializmit. Në atë seancë u krijua komisioni. Kjo ishte ana formale e jashtme”.

Krahasoni nga ana formale me Partine e Punes dhe do te kuptoni se cfare turp i vertete si kryeminister eshte Edi Rama.

Kushtetuta

Edi Rama me zi edhe se diktatura ne raport me Kushtetuten! (VIDEO).Edhe diktatura ne kohen e Partise se Punes ishte me serioze lidhur me Kushtetuten e saj.Ndryshe nga Edi Rama qe e dhunon dhe e ndryshon nga mengjesi ne darke Kushtetuten dhe kerkon te rrembeje Gjykaten Kushtetuese, perkundrazi Partise se Punes ju deshen tre vjet pune per ta ndryshuar Kushtetuten e saj ne vitin 1976.Ja ç'thoshte kohe me pare Profesor. Ismet Elezi:"Puna për përgatitjen e Kushtetutës filloi që në vitin ’73, patëm një mbledhje nën drejtimin e Adil Çarçanit në kryeministri dhe u caktua një komision. Ky komision që u krijua, në realitet ishte për një pjesë të kushtetutës, kryesisht për organizimin shtetëror. Të tilla grupe ishin krijuar edhe për sektorë të tjerë.Në fillim ndryshimet e Kushtetutës u bënë heshtazi deri në ’75. Në 1975 në Kuvendin popullor parashtroi hartimin e një kushtetute të re që të paraqiste etapat e socializmit. Në atë seancë u krijua komisioni. Kjo ishte ana formale e jashtme".Krahasoni nga ana formale me Partine e Punes dhe do te kuptoni se cfare turp i vertete si kryeminister eshte Edi Rama.

Gepostet von Petrit Vasili am Mittwoch, 26. Februar 2020