49 vjeçari shqiptar akuzohet për shmangie nga taksat, zbulohet shuma e fshehur

283
Sigal

Një 49-vjeçar me origjinë shqiptare është akuzuar për shmangie nga taksat. Tani shqiptari do të kalojë derën e hetuesit në ishullin e Rodos.

Çështja u vendos para drejtësisë pasi u zhvillua një proces gjyqësor i ngritur nga Zyra e Taksave kundër 49-vjeçarit profesionist me punë të pavarur.

Shqiptari akuzohet se ka paraqitur një deklaratë të taksës mbi të ardhurat, prej 1 Janarit 2009 deri më 31 Dhjetor 2009 duke fshehur të ardhura neto prej 685,000 euro dhe taksën që i atribuohet atyre të ardhurave që arrijnë në 685,000 euro dhe taksa mbi ato të ardhura arrin në 265,000 euro.