U shkarkua nga Gent Cakaj, diplomatja shqiptare kandidon në zgjedhjet e BE

673
Sigal

Para disa javesh, mimistri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj shkarkoi diplomatët shqiptarë nëpër botë, që pritej të ndodhte pasi u paralajmërua nga kryeministri Edi Rama për të pastruar imazhin e Shqipërisë sipas tij dhe për t’i dhënë mundësi studentëve ekselentë të përfaqësojnë denjësisht vendin.