Tensione në Vlorë! Radhë të gjata në zyrat e postës, qytetarët në pritje për asistencën sociale

64
Sigal

Qytetarët në Vlorë kanë krijuar radhë të gjata përballë postës. Prej dy muajsh ata nuk kanë marrë ndihmën ekonomike. Gjatë pritjes, ka pasur tensione mes qytetarëve dhe punonjësve të postës.

Nuk dihet nëse qytetarët kanë marrë pagesat që prej muajsh nuk i kanë marrë