Të rinjtë e Korçës do t’i japin goditjen më të madhe Rilindjes më 25 prill

272
Sigal

Sekretari i përgjithshëm i LSI,Endrit Braimllari, ka vizituar qytetin e Korçës nga ku është shprehur:

”Te rinjte profesioniste te Korçes do ti japin goditjen me te madhe Rilindjes ne 25 Prill.
Korça e kultures, e dijes dhe e tradites eshte e te rinjve qe duan te kontribuojne dhe te jetojne ne kete vend. Rilindja e varferoi Korçen. Te rinjte do i japin nje goditje spektakolare ne 25 Prill.
#shqiperia_ shtepia_juaj🇦🇱”