Silva Caka: Deklarata e Varhelyi bën thirrje për REFLEKTIM!

134
Deklarata e Varhelyi bën thirrje për REFLEKTIM!
Injorimi i kësaj deklarate, por edhe atyre të mëparshme të Varhelyi apo PPE, nuk bën asgjë tjetër veçse na largon gjithnjë e më shumë nga Europa.
Opozita është e vendosur për të zhvilluar zgjedhje të lira e të ndershme dhe kontributi i saj për Reformën Zgjedhore është i padiskutueshëm.
Ndryshimet e njëanshme dhe brenda natës të ”rregullave të lojës”, gjithnjë i kanë sjellë dëme të konsiderueshme Shqipërisë.
Këto zgjedhje janë për t’i rikthyer dinjitetin Shqipërisë, institucioneve dhe misioni më madhor ngelet pa diskutim afrimi me BE-në. Asgjë nuk do t’a ndalojë Shqipërinë në këtë rrugë!
Sigal