Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stotenberg viziton sot Tiranën

463
Sigal

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stotenberg , vjen sot në Tiranë, në një vizitë të shpejtë, ku pritet të takohet me Presidentin e Republikës Ilir Meta, Kryeministrin Edi Rama dhe ministren e Mbrojtjes Olta Xhaçka. Ndoshta situata e tensionuar, pasiguria dhe mosrespektimi i rregullave demokratike e Lirive Themeltare të të Drejtave të Njeriut nuk mund të tolerohet për një vend anëtar të NATO-s. Dihet që NATO ka si objektiv rregulla të barabarta loje në jetën shoqërore dhe sociale të një vendi. Te presim….. Ja njoftimi i zyrës së shtypit të selisë së Atlantikut të Veriut:

NATO Secretary General to travel to the Republic of Albania

On Sunday 2 June 2019, the NATO Secretary General, Mr. Jens Stoltenberg will travel to Tirana where he will have meetings with the President, Mr. Ilir Meta, the Prime Minister Mr. Edi Rama and the Minister of Defence, Mrs. Olta Xhaçka.