Rudina Hajdari fotografohet duke hyrë në kryeministri

151

Deputetja Rudina Hajdari është fotografuar teksa futej ditën e martë në kryeministri rreth orës 4-5 të pasdites.

Fotoja është publikuar nga gazetari, Alfred Lela në emisionin Politik On, në “Ora News”.

Nuk dihen arsyet e takimit, por fakti që një deputetët që thotë se përfaqëson opozitën dhe po krijon një parti të re, shkon “konsultohet” me kryeministrin vë në pikëpyetje shumë nga qëndrimet politike të saj.

Gjithësesi, Hajdari mund të sqarojë personalisht motivet e vizitës në Kryeministri.