”Rilindja” kjo çorbë e prishur derrash

24
Sigal

Kasollja pa çati e ”rilindjes, një strehë e rrënuar ”derrash” të tredhur.

Dërra të mbledhur nga llucat pirgjet e plehut politik dhe ujrat e ndyta, ku ata gërmojnë për “ushqim.”

”Rilindja” e derrave, gjithmonë ka qënë në hall,

Halli i saj nuk eshte partia socialiste, me te cilen ka 8 vjet që është ndarë përfundimisht, as votuesi, as populli. Por vetëm mashtrimi, pasurimi dhe fuqizimi i klanit hajdut mavi të G 99-çave.

”rilindja” nuk zgjedh, por mbledh.

Ajo mblodhi nga shoqëria shqiptare, llumin e saj.

Ajo mblodhi llumin nga diaspor, për ti bërë deputetë, Ajo mblodhi kontigjentët e burgjeve të europës. Trafikantët dhe vrasësit milionerë…

▪️Ajo mblodhi llumin nga diaspor, për ti bërë deputetë, ▪️Ajo mblodhi kontigjentët e burgjeve të europës. ▪️Trafikantët dhe vrasësit milionerë…

Ajo “zgjodhi”, mbushi parlamentin, bashkitë, dhe zyrat e shtetit, me këta ish të denuar per trafik, të fortet e krimit, apo hajdutët e votës.

KY GRUPIM DHE GRUMBULLIM DERRASH NË PUSHTET DHE PARLAMENT, QË ME FEÇKËN E TYRE RËMOJNË NË KAPICAT E NDYRA TË PLEHUT, DHE NË KANALET E PISTA TË UJRAVE TË ZEZA, ZI JA U BËNË JETËN.
NËSE DO I RI-VOTOJMË PËRSËRI, DO I BËJMË VARRIN VETES.
DERRAT DO I SHOHIM TË NGJYROSUR DHE LYROSUR SA NGA NJË PARTI NË TJETRA, NE KARRIGET E PARLAMENTIT, DHE NE ZYRAT E SHTETIT.

Shtet derrash.

Kemi plot 8 vjet që nga shtet ligjor u kethyem në shtet derrash.

Dërra që premtuan, dhe derrat që mashtruan.

Derrat që na blenë dhe vodhë votën, derrat që po na bëjnë gropën.

Derrat të majmosur.

Derra që kanë marrë peng dhe tallen me jetën e shqiptarëve.

Derra vrastarë !

Kjo është qeveria e rilindjes së derrave, jo demokraci.

Derra nè parlament, derra në qeveri.

DERRA TË SHITUR KU E KU TË MUNDEN.
DERRA FIRMATO.
DËRRA TË BLERË NË TREGUN E GABIT,
DERRA QË PËR PUSHTET, DHE PARA, SHISNI INTERESAT KOMBËTARE.

A duhet të heshtim dhe presim akoma që të qeverisemi nga derrat ?

Ndaj mendoje njëmijë herë, dhe përfundimisht shkunde me votën tënde narko-pushtetin, dhe çliro veten.

Mos gabo !

Mos ja u shit votën tënde derrave.

Mos ja u shit sepse nuk ja kemi më borxh askujt që me atë votë të shitur … do ju duhet të lypi dhe të tërhiqet zvarrë një popull i tërë, përsëri për kater vjet.

Të qani për copën e bukës dhe pak drejtësi, dyerve të këtij palo -shteti. Të merrni nga syte kembet arratinë, maleve të greqisë dhe azilet e botës.

Ndaj mos merrni gurët ti bini kokës.

/alinsweden.blog