Rama gënjeu në Kuvend? Abi Bank nuk figuron në databazën e bankave amerikane

565
Sigal

Në Kuvend sot pati debate mes ish-kryeministrit Sali Berisha dhe kryeministrit Edi Rama. Berisha akuzoi Ramën se ai qëndron pas Abi Bank përmes bashkëshortes së tij Linda. Por kryeministri i mohoi akuzat dhe deklaroi se kjo bankë është një investim amerikan. Nga një vëzhgim që Lapsi.al bëri në internet, rezulton se Abi Bank nuk kontrollohet nga asnjë autoritet qëndror amerikan. Ky biznes nuk figuron në listën e bankave amerikane dhe as në listën e dëgëve të bankava amerikane. Të paktën sipas dy sajteve online të cilat mund t’i vizitoni vetë në linqet më poshtë.

https://www.bankllist.us/list-of-banks-in-usa  

https://www.bankbranchlocator.com/