Protesta, studentja e ekselencës ngre zërin në emër të të rinjve

528
Në protestë e mori fjalën edhe studentja e ekslencës, Megi Ndregjoni, e cila tha se është edhe pinjolle e një familjeje që sakrifikoi për lirinë dhe demokracinë.

Ndregjoni theksoi se përfaqëson ëndrrat e të rinjve të zhgënjyer që çdo ditë duan vetëm të largohen nga vendi.
Sigal